Zakaj je še v ljudeh toliko negativizma in izrečenih negativnih besed, kljub dostopnim informacijam o našem zdravju?

Published on 2 January 2024 at 21:54

 

 

Ste se kdaj vprašali zakaj izrekate negativne besede, ki imajo tovrsten pomen? Ne glede na trenutne okoliščine, vašega trenutnega počutja, notranjih misli ali jeze. Veste, besede imajo neizmerno moč. Lahko zgradijo svetlo prihodnost, uničijo priložnost ali pa pomagajo ohraniti trenutno stanje. Besede okrepijo prepričanja, ta pa oblikujejo našo resničnost. Preko besed izražamo lastne misli, občutke in izkušnje. Zato japonski pregovor pravi »prijazna beseda greje tri zimske mesece.« Poskušajte nadzorovati vaše misli in izrečene besede. Zakaj? Ker velja pravilo tako zgoraj tako spodaj. Vse mora biti v ravnovesju, usklajeno v harmoniji, poravnano z brezpogojno ljubeznijo. Izrečene negativne besede ubijajo tebe, mene, družino in celotno družbo, saj vplivajo na našo trenutno zavest. Kot veste zavest pa je ključnega pomena za našo čudovito dušo, da deluje v energiji in ljubezni Stvaritelja (ustvari te ljubezen) svetlobe (obilja), ki dela za svetlobo in je svetloba. Preko duše se oblikuje naše fizično telo in vsa telesa, ki pripadajo fizičnemu telesu. Nato naša aura in vsa telesa, ki pripadajo auri. Na koncu še na mentalno ravnino in vsa telesa, ki pripadajo mentalni ravnini. Torej, ko naša duša trpi, trpimo tudi mi na fizični ravni, Kaj to pomeni? Izrečene negativne besede in misli razjedajo naše fizično telo in zdravje. Poskusite se pogledati v ogledalo in izrecite si na ves glas vse grde besede.

Neverjetno hitro boste čutili in opazili kako se vam fizično telo spreminja. Nenadoma se bo mimika obraza spremenila v bitje žalosti in trpljenja. Ten kože na obrazu in oči bodo brez sijaja in življenjske energije. Fizično telo bo kar naenkrat utrujeno in zgubano. Ali je res smotrno vlagati svojo čudovito energijo tem izrečenim besedam? Za nameček vsi se dobro zavedate, da določene bolezni izhajajo iz vašega trenutnega psihofizičnega stanja. Posledice nosi fizično telo. Zato dobro negujte vašo zavest, podzavest in misli. Ko pa se duša veseli se veselimo tudi mi in pokamo od energije, postanemo energični, delavni in drvimo k uresničevanju uresničljivih ciljev in začnemo živeti življenje.

Sedaj me pa zanima, kako se boste odločili? Zapomnite si lepa beseda, lepo mesto najde. Gradite znanje s pozitivnimi mislimi, odnose, komunikacijo in predvsem ljubite se.

 

Saj veste, da prvo morate ljubiti sebe, da bi lahko ljubili druge.

 

 Dobra beseda je veliko vredna, stane pa malo (Gerge Herbert).

 

Ostanimo in Bodimo ZDRAVI s pozitivnimi mislimi in navdihi! 

 

Napisala : Jagoda Novak

                 Gordana Cvetković

Add comment

Comments

There are no comments yet.