ZAKORAKAJMO v koledarsko leto 2024 v LETO NESKONČNE brezpogojne LJUBEZNI

Published on 2 January 2024 at 21:54

 

 

Od KOLEDARSKEGA leta 2023 se z veseljem POSLAVLJAM in hkrati s TOPLINO POZDRAVLJAM koledarsko leto 2024.

 Z globoko HVALEŽNOSTJO in NAUKI se SPOMINJAM vseh PRETEKLIH preživetih TRENUTKOV . 

V TEM letu je bila »moja ŠOLA ŽIVLJENJA « usmerjena v poglavje DOSEŽKOV in USPEHOV , vendar NE samo na MATERIALNI ravni, temveč tudi na MISELNO PSIHIČNI ravni.

 Samo SPOMNITI se moramo, kako daleč SMO PRIŠLI glede URESNIČITEV lastnih ŽELJA in SANJ , kakšne OVIRE smo USPEŠNO premagovali, katere BITKE so bile za nas ZMAGOVALNE in kateri STRAHOVI so IZGINILI v noč. To je DOSEŽEK in velik USPEH , predvsem v PSIHOLOŠKEM pomenu, kajti MATERIALNE stvari so zgolj ZADOVOLJITEV lastnega EGA . 

POGOJ za potrebno ŽIVLJENJE je SKROMNOST in HVALEŽNOST to kar imaš. Zato je zelo POMEMBNO , da vse kar USTVARJAMO , GRADIMO in UREJAMO je naša LASTNA KREACIJA iz SRCA polna Stvariteljeve LJUBEZNI Svetlobe, ki dela za SVETLOBO in je SVETLOBA (ustvari te ljubezen). 

Vsak TRENUTEK našega ŽIVLJENJA je EDINSTVEN in CENJEN , ki nam je PODARJEN iz lastnih KREACIJ povezan z našo MISELNOSTJO . Zato ga SPOŠTUJMO , ga NEGUJEMO in OBLIKUJEMO v popolno OBILJE. 

LEPE in POZITIVNE misli so VIDNE na FIZIČNEM telesu. 

Tako kot PRAVI indijanski PREGOVOR : »Če hočeš VEDETI , kaj si MISLIL včeraj, POGLEJ , kakšno je tvoje TELO danes. Če hočeš VEDETI , kakšno bo tvoje TELO jutri, POGLEJ , kakšne so tvoje misli DANES .« Torej nič NI SAMOUMEVNO tako, kot tudi MI nismo SAMOUMEVNI. Bodimo PRISTNI in ISKRENI do sebe in okolice, zato ker smo vsi ENOTNI in POVEZANI s STVARITELJEM Svetlobe z obilico BREZPOGOJNE ljubezni in STVARSTVA . 

 ZAKORAKAJMO v koledarsko leto 2024 v LETO NESKONČNE brezpogojne LJUBEZNI in globoke EMPATIJE ter z MIROM v duši 

 V NOVEM koledarskem LETU so NAPOVEDANI turbolentni DOGODKI in DOGAJANJA v sami okolici. Zato MORAMO biti PONOSNI nase, HODITI z DVIGNJENO glavo in OJAČANIM telesom, imeti ČISTE in ZDRAVE MISLI , biti SREČNI , zato ker smo ZDRAVI , obdani z LJUBEZNIJO in DOSEGATI svoj NOTRANJI mir v lastni DUŠI . PREOBRAZIMO se v ČUDOVITA bitja, kateri bo MOŠKI ljubil in SPOŠTOVAL ŽENSKO takšna KOT JE in ŽENSKA bo LJUBILA in SPOŠTOVALA MOŠKEGA v celoti DO njegove POPOLNOSTI . Le tako se bo NAREDILA in USTVARILA močna BREZPOGOJNA ljubezen, ki vsebuje ENERGIJO za novo ŽIVLJENJE , tako imenovano ČI ENERGIJO – ŽIVLJENJSKO ENERGIJO . 

 

Jagoda N.

 

 Namaste 

Rating: 0 stars
0 votes

Add comment

Comments

There are no comments yet.