Bi radi živeli »polno« življenje z notranjim mirom in našli pot do samozdravljenja psiho-fizičnega telesa?

Published on 15 February 2024 at 20:19

 

 

Bi radi živeli »polno« življenje z notranjim mirom in našli pot do samozdravljenj psiho-fizičnega telesa? Ali veste dejanski pomen tega vprašanja? Živeti s svojim notranjim mirom in uresničevati lastnih kreacij s samozdravljenjem, je dosežek in »poslanstvo« posameznega človeškega bitja. To je revolucionarni osebni napredek na veji »duhovnosti«. Postati na novo rojeno bitje, je globoka neizražena želja in se dotika vsakogar na Zemlji. Močno hotenje po brezpogojni ljubezni svetlobe in same izvirnosti svetlobe sočutja, je priprava na pravo življenjsko dušno pot. Vprašajte se ali res živite svoje življenje in ste na pravi svoji dušni poti? Ali menite, da ga lahko res živite in se odrečete težavam in oviram? Če boste ohranjali notranjo osredotočenost, z zavedanjem kaj čutite, občutite, dihate in mislite, ste našli svojo živo ljubezen znotraj sebe, katera bije in raste od znotraj navzven. Vedno je tam in čaka, da je odkrita z namenom širjenja, deljenja in spodbujanja zakona privlačnosti in magnetizma. Je neustavljiva kot reka polnih spominov z neskončnimi bregovi, ki jim ni videti ne konca in kraja, saj je zdravilo našega telesa, duha in duše. Brezpogojna ljubezen je edinstven vir življenja na Zemlji in je dostopna ravno vsem. Ne da se je kupiti niti umetno narediti, je neprecenljiva, zato je ustvarjena prav za nas bitja z dušo, katera živimo v svetu ljubezni neskončnosti. Z njo oblikuješ svojo resničnost in oddajaš svojo osredotočenost. Z vestjo in namero dviguješ in odmevaš frekvence in vibracije ter naj tvoja osebna energijska frekvenca zveni frekvenca brezpogojne ljubezni. Kajti samo ljubezen lahko združi ljudi na tak način, da jih izpopolni in naredi popolne, saj le ona lahko popelje in združuje vse, kar je najglobje v vseh nas ( Pierre T. de Chardin). Prepusti se naj te prepoji, vodi kjerkoli v vsemirju in čarobnosti. To je le začetek ustvarjanja svoje življenjske dušne poti. Kako pa priti do začetka ustvarjanja svoje življenjske dušne poti, vam obrazložim v nadaljevanju.

 

 

Prvo načelo do polnega življenja, je imeti stik samim seboj in z dušo. Kako pa to veste, da imate stik samim seboj in z dušo? Takrat, ko postanete avtentični in s svojim odzivom, vedenjem, razmišljanjem ter potrpljenjem delujete izključno iz srca in čustev do sebe in drugih s polno mero čustvene inteligence. To vam, da vedeti, da ste človeško svetlobno bitje. Razumeti sebe in ostale prebivalce na Zemlji, je sprememba, ki jo želite videti v svetu (Gandhi). Kajti stvari ne vidimo takšne, kot so, stvari vidimo takšne, kot smo (filozofske misli). Zato moramo redno negovati svoje telo in dušo, saj veste, da v zdravem telesu je zdrav duh, um in duša ter ne dovolite si, da zaradi pomankanja dojemanja nekoga drugega, se zmanjša vaša lastna vrednost (filozofske misli). Naše pravo delo je, da neprestano dvigujemo lastno frekvenco in vibracijo, zaradi usklajenosti vseh živih bitji na našem čudovitem planetu. Zatorej je pomembno imeti stik s seboj in z dušo ter naravo, da postanemo uglašeni z virom svetlobe znotraj nas. Bodimo živi za življenje, ne pa nauki o življenju. Začnimo živeti v svetu ljubezni in vse kar vibriraš, oddajaš, privlačiš, je oblikovanje dejanske resničnosti. Zato ne pozabite predno navežete stik z bitjem, je vaš odziv tudi vaše soglasje za vzpostavitev
energijske povezave, kar pa lahko spremeni vaše energijsko polje, frekvenco in vibracijo. Torej je potrebna previdnost in samokontrola, da se ne ujamete v njihove vibracije in frekvence. Kajti tisti, ki nadzoruje druge, je lahko močan, toda tisti, ki obvladuje sebe, je močnejši in mogočnejši (filozofske misli). Obvladovanje sebe z brezpogojno ljubeznijo in z virom svetlobe je najmočnejše orožje za pridobitev stika z višjim Jazom s svetim Duhom svetlobe. To pa je drugo načelo do polnega življenja in potrditev, da ste na pravi življenjski dušni poti. Na tej poti vam ne more nihče posegati, spreminjati, določevati smeri ter načina vašega življenja, kajti z vašo globoko manifestacijo in kreacijo kreirate čistost svetlobe z neizmerno energijo in ljubeznijo samega vira. Tukaj občutite svoj notranji mir in popolno zadovoljstvo. Raste modrost in užitek živetega življenja. Sproži se samozdravljenje psihičnega in fizičnega telesa in vseh teles, ki pripadajo zraven. Zdravljenje zdravih celic v zdravem telesu se ustvari v danem trenutku. Tako boste uživali v harmoniji in sožitju. Takšno življenje si zaslužimo vsi prebivalci planeta Zemlje, torej zemljani začnimo živeti življenje.

Naj nam bo cilj spremeniti sebe, da postanemo, kar bi lahko bili (George Eliot).

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.